Wie zijn wij

Huib van TilborghMijn naam is Huib van Tilborg, getrouwd met Mary en werkzaam binnen het bedrijfsleven als douane coordinator. Na een aantal omzwervingen, soms met pijnlijke leermomenten, zijn wij samen op zoek gegaan naar een betrouwbaar verdienmodel. Op enig moment kwamen we in contact met een jong bedrijf waar we samen vanaf het begin van de oprichting aan deelnemen. Inmiddels heeft dit bedrijf zich als een zeer betrouwbaar bedrijf ontwikkeld en blijft ze zich verder ontwikkelen. Zij zijn net als wij voorstander van een passief inkomen.

 

Mary van Tilborg
Mijn naam is Mary van Tilborg, als counselor & coach werkzaam te zijn geweest viel het mij op dat veel mensen niet doen wat ze graag zouden willen omdat het ze ontbreekt aan de financiƫle middelen. Toen Huib en ik hiermee in aanraking kwamen zagen we dit als een unieke gelegenheid om een andere draai aan het leven te geven door hieraan deel te nemen. Het biedt namelijk de mogelijkheid om een aanvullend passief inkomen te verwerven. Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een aanvullend passief inkomen door gebruik te maken van dit integer netwerk.

 

 

Mijn naam is Pierre Spaan, 57 jaar. Ik ben getrouwd en heb een lieve dochter. Van beroep ben ik veiligheidskundige. Jaren geleden had ik een lijfrentepolis afgesloten met het idee mijn pensioen aan te vullen. Echter bleek, na 40 jaar premie betaald te hebben, dat de opbrengst amper het ingelegde geld was. Om het verloren geld te compenseren, ben ik op mijn zoektocht een jong en betrouwbaar bedrijf tegengekomen die dezelfde filosofie aanhangt. Namelijk een passief inkomen voor iedereen.

 

 

Hoi, ik ben Mart Linnartz en ik ben 53 jaar, gelukkig getrouwd en trotse vader van een dochter. Sinds 1988 ben ik werkzaam in de semiconductor industrie. Ook ik heb mijn financiƫle tegenslagen gehad waaronder een woekerpolis die veel minder opbracht dan ik ingelegd heb. Pierre heeft samen met Huib en Mary een betrouwbaar bedrijf onder mijn aandacht gebracht, iets waar ik hem erg dankbaar voor ben. Ik heb erg veel vertrouwen in dit bedrijf, ze gaan als een speer en houden ons goed op de hoogte van hun plannen.